Galaxy S10 tasarımı tamamlandı

Share

Samsung tarafından geçtiğimiz günlerde çentikli Galaxy tasarımı için patent başvurusu yaptı. Şimdi ise söylentiler Galaxy S10 tasarımının tamamlandığı yönünde. Peki, Galaxy S10 tasarımı nasıl olacak?

Samsung Galaxy S10 tasarımı hakkında ilk detaylar!

Galaxy S10 akıllı telefonda büyük bir tasarım değişikliği bekliyorsanız, maalesef haberler kötü. İddialara bakılırsa Samsung, önemli değişiklikler yapmadan Sonsuz Ekran tasarımı ile yoluna devam edebilir. Yani çentikli tam ekran için biraz daha beklememiz gerekebilir.

Galaxy S10 ve Galaxy S10 Plus için beklenen ekran boyutları da paylaşılmış durumda. Buna göre, Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus modellerindeki mevcut 5.77 inç ve 6.22 inç ekranlar yerine biraz daha büyük olan 5.8 inç ve 6.3 inç ekranlar görebiliriz.

Tasarım değişikliği olarak en çok göze çarpan şey ise parmak izi tarayıcının ekran altına gömülmesi olacak. Ekrandan parmak izi okuma için şirketin Qualcomm ve Synaptics ile birlikte Aegis Tech ile birlikte çalıştığı öne sürülüyor.

Cihazın 10. yıldönümünü sembolize edecek Galaxy S10, önemli bir yeniliği de beraberinde getirecek. Mantis Vision ve Woodgate iş birliği ile geliştirilen 3 boyutlu tarama özellikli kamera, mobil alanda önemli bir atılım olarak karşımıza çıkabilir. Hatta bu özelliğin nasıl çalışacağı hakkında fikir edinmek için aşağıda yer alan videoya bir göz atmanızı öneriyoruz.

Bakalım, Galaxy S10 yenilikleri ile mevcut Galaxy S serisi kullanıcılarını yeni modele geçmek için ikna etmeyi başarabilecek mi?

Shiftdelete

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...