La Casa De Papel dizisinde ‘İstanbul’ sürprizi

Share

Netflix tarafından sunulan, ülkemizde ve dünya genelinde oldukça sevilen bir soygun dizisi haline gelen La Casa De Papel‘in 2019 yılında yayınlanacak olan üçüncü sezonu için ortaya atılan İstanbul iddiası herkesi heyecanlandırdı.

Karakterlerin isimlerinin şehir adlarından oluştuğu İspanyol dizi, ülkemizde oldukça sevildi. Hatta, bu durumun farkında olan Netflix Türkiye, İstanbul temalı La Casa De Papel fragmanı yayınlayarak ülkemizdeki izleyicilere bir jest yaptı.

La Casa De Papel kadrosuna İstanbul katılacak

Bu kapsamda kısa süre içerisinde ülkemizde en çok izlenen yabancı dizilerden birisi haline gelen La Casa De Papel’e, yeni sezonda bir Türk oyuncunun dahil olacağı ve dizinin bazı kısımlarının İstanbul’da geçeceği iddia ediliyor.

Yapımcıların 2-3 bölümde yer alacak olan İstanbul isimli oyuncu için, Nesrin Cavadzade‘yi tercih ettikleri belirtiliyor. İspanyolca bilen Cavadzade, daha önce Nacho Ruiperez’in, El desentierro adlı filminde rol alarak gündeme gelmişti.

Nesrin Cavadzade kimdir

Nesrin Cavadzade

30 Temmuz 1982 tarihinde Bakü‘de doğan Azerbaycan asıllı Türk dizi ve sinema oyuncu Nesrin Cavadzade, 11 yaşında Türkiye’ye geldi. Marmara Üniversitesi Sinema ve Televizyon bölümünden mezun olan Cavadzade, 2 yıl boyunca Şahika Tekand Studio Oyuncuları‘nda oyunculuk üzerine eğitim aldı.

Yersiz Yurtsuz dizisinde üstlendiği başrol ile televizyon dünyasına adım attı. Bu projenin ardından, aynı zamanda dizinin de yönetmeni olan Cemal Şan’ın ünlü Aşk Üçlemesinin ikinci filmi olan Dilber’in Sekiz Günü filminde başrol oynadı.

Bu film sonrasında Erzurum, Bursa ve Ankara Film Festivalleri’nde ” En İyi Kadın Oyuncu ” ödüllerine layık görüldü. Bu başarının ardından yine yönetmenliğini Cemal Şan’ın yaptığı “Acı” filminde rol aldı ve sergilediği performansla eleştirmenler tarafından övgüyle karşılandı.

2011 yılında Hasan Tolga Pulat’ın yönettiği Güzel Günler Göreceğiz filminde oynayan Cavadzade, canlandırdığı Anna karakteriyle 48. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde ” En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu “, 23. Ankara Uluslararası Film Festivali’nde ise ” En İyi Kadın Oyuncu ” seçildi.

Sinema oyunculuğuyla anılmak isteyen Cavadzade bunların yanı sıra, Ağır Dünya Yeni Roman dizisi, Kutluğ Ataman’ın son filmi Kuzu, Erol Mintaş’ın ilk uzun metrajı Annemin Şarkısı ve Çanakkale Harbini anlatan Son Mektup‘ta yer aldı.

Shiftdelete

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...