Kullandığı emojilerin şifresini çözün

Share

İlişki Koçu Laurel House, flörtünüzün sıkça kullandığı emojilerin ne anlama geldiğini açıklıyor.

Gözleri Kalpli Emoji
Elbette bu emoji onun karşısındaki durum her neyse ondan mutlu olduğu anlamına geliyor. Zaman zaman bu onun Instagram’da gördüğü sevimli bir köpek de olabilir, öğle yemeğindeki lezzetli yemek de.

Büyük Kırmızı Kalp
Bu emojiyi gerçek, dramadan uzakta ve mutlu aşk olarak yorumlayabilirsiniz. Muhtemelen onun gözünde ilişkiniz ya kısa sürede iyi yol kat edecektir ya da şu an olduğunuz yerden çok memnundur.

red heart emoji ile ilgili görsel sonucu

Öpücük Atan Emoji 
Önünde belirgin şekilde kalp olan bu emoji, onun biraz yaramazlık yapmak istediğine işaret edebilir. Bunun dışındaki zamanlarda muhtemelen ya konuşmayı samimi şekilde sonlandırıyor ya da size bir konuda teşekkür ediyordur.

Kalp Atışı Emojisi
Mesajlaşmanız kalp atışlarını hızlandırıyor ve sohbetinizin gidişatından hayli memnun. Duygularınızın karşılıklı olduğunu sözlü veya onun yaptığı şekilde emoji’ler yardımıyla belli ederseniz mutluluğu yakalayabilirsiniz.

Sarı Kalp
Karşınızda pozitif enerjisini sizinle paylaşmak isteyen mutlu biri var. Yeni tanıştıysanız bu iyiye işaret edebilir fakat bir süredir konuşuyorsanız ve size ‘sarı kalp’ gönderiyorsa arkadaş kalmak istiyor olabilir.

Cosmopolitan

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...