Nokia N serisi geri dönüyor

Share

İlk olarak 2005 yılında tanıtılan ve oldukça beğeni kazanan N serisi, Nokia’nın Weibo platformunda yaptığı resmi bir açıklamaya göre yeniden canlandırılacak. Nokia’nın tüm haklarını satın alan HMD Global, Nokia N serisi altında yeni modeller ile karşımıza çıkacak.

Nokia tarafından atılan paylaşıma göre Nokia N serisinin yeni üyesinin kutusu 27 Nisan ila 2 Mayıs tarihleri arasında gösterilecek. Bu süre içerisinde bazı ipuçları da paylaşılacak. Cihaz, 2 Mayıs tarihinde de Çin’in Sunlitun şehrinde resmi olarak lanse edilecek.

Nokia N serisi geri dönüyor!

Paylaşımda görülen N9 (2011) modelinden yola çıkılarak, N serisinin tanıtılacak yeni modelinin N9 (2018) olacağı tahmin ediliyor. Daha önceden birçok efsane Nokia modelini yenileyip piyasaya sunan HMD Global şirketinin N9 gibi efsane bir modeli de yenileyecek olması oldukça mantıklı bir hareket gibi gözüküyor.

Telefonunun teknik özellikleri ve tasarımı hakkında herhangi bir ipucu bulunmuyor. Bunun için yakın zamanda paylaşılmasını beklediğimiz ipuçlarını beklememiz gerekiyor. Ancak zamanın oldukça iyi telefonlarından biri olan N9’un yenilenmiş modelinin de üst segmentte yer alacağı tahmin ediliyor.

Shiftdelete

Enes Demircioğlu

Hayatta "gündem" dendiğinde çevresindeki herkesin kendisine koştuğu Enes, gündemi Serinletici ile dünyaya sunuyor. Aynı zamanda Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü öğrencisi olan Enes, müziksiz yaşayamayanlardan...

You may also like...