Dişlerinizi fırçalarken dans edin!

Share

Markanın sanat yönetmeni Gianluca Paludi tarafından tasarlanan yeni banyo lavabo serisi, 70’lerin plak çalar konsollarını ve DJ kurulumlarını bir araya getiriyor. Her ne kadar konsept, klasik tasarım üzerine gibi gelse de, koleksiyonun estetiği modern ve zarif çizgilere sahip.

Farklı boyutlarda ve renklerde üretilen her parça, gömme lavabolarına sahip ahşap bir taban barındırıyor. Aynı zamanda retro ses sistemine benzeyen Vinly, su akışını ve sıcaklığını ayarlamak için “volume” düğmeleri olarak tasarlanmış musluklar ve armatürlere sahip.

Şık lavaboda ayrıca depolama için bir raf, bir havlu askısı, bir deri tuvalet çantası ve hatta bir ses ekolayzerine benzeyen ışıkların olduğu bir LED ayna da bulunuyor.

Her parça ayrıca dahili bluetooth hoparlörlerle donatılmış olarak geliyor, böylece dişlerinizi fırçalarken, ellerinizi yıkarken veya yalnızca ayna karşısında vakit geçirirken en sevdiğiniz şarkıları dinleyebiliyorsunuz. Güne başlamak için oldukça güzel bir yol!

icmimarlikdergisi.com

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...