WhatsApp’a reklam gelebilir

Share

En yaygın kullanılan mesajlaşma uygulamalarından biri olan WhatsApp’a reklam mı gelecek?

WhatsApp geçtiğimiz yıllarda Facebook tarafından satın alındı. Satın alınmadan önce de dünyanın en popüler mesajlaşma uygulamalarından biri olan WhatsApp, Facebook tarafından satın alındıktan sonra çok büyük değişimler yaşadı. Whatsapp tarafından yapılan açıklamalar, uygulamada herhangi bir reklam olmayacağı ve tamamen ücretsiz olacağı yönündeydi.

WhatsApp’ın dünya genelinde milyonlarca kullanıcısı bulunuyor. Kullanıcıların WhatsApp’ı bu kadar sevmesinin başlıca nedenlerinden biri de, içeriğinde reklam bulundurmaması ve tamamen ücretsiz olmasıydı. Fakat gelen bilgilere göre, dünyanın en popüler mesajlaşma uygulamalarından biri olan WhatsApp, reklam piyasasına yenildi.

Facebook tarafından satın alınan WhatsApp, satın alındıktan sonra çok değişti. Bu değişimlerin sonuncusu ve belki de en büyüğü, WhatsApp’a reklam gelmesi olacağa benziyor. Dünlanın en popüler mesajlaşma uygulamalarından olan WhatsApp’a reklam geliyor. Bu durum WhatsApp’ın kullanıcı sayısında bir değişim yaratacak mı bilinmiyor. Fakat kullanıcıların WhatsApp’a reklam gelmesinden memnun kalmayacağı açık.

Tekno Kenar

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...