New York Blockchain haftası zirvesi Bitcoin fiyatlarını uçuracak

Share

BKCM LLC’nin kurucusu ve CEO’su Brian Kelly, Bitcoin’in değerinin tavan yapacağı unsurlardan birinin de 14 Mayıs’ta yapılacak olan New York Blockchain Haftası Zirvesi olduğunu iddia ediyor.

Bitcoin Vakfı’nın kurucusu Charlie Shrem ise, geçtiğimiz günlerde bu mayıs ayının Bitcoin’in 10 bin doların altında işlem göreceği son dönem olacağını belirtmişti.

Ünlü milyarder Bill Gates ve Berkshire Hathaway kurucusu Warren Buffet ise tüm bunların tersini düşünüyor.

Gates, Bitcoin ve kripto para birimlerinin saçmalık teorisi olduğunu ve yeni bir şey üretmeden büyümesini beklemenin saçma olduğunu, kripto para birimlerinin durdurulmasını istediğini de belirtti.

Warren Buffet ise “Varlık olarak Bitcoin hiçbir şey üretmiyor. Üretici olmayan varlıklar satın aldığınızda güvendiğiniz tek şey sizden sonraki alıcının daha fazla para ödeyecek olmasıdır çünkü onlar da kendilerinden sonrakiler için umutludur.” açıklamasını yapmıştı.

Dün gece yarısından önce tüm olumsuz eleştirilere rağmen yükselişe geçen Bitcoin ise 9 bin 300 dolar üzerinde işlem görüyor.

Ekonomi Haber

Ali Bardakçı

Gaziantep Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü'nü bitiren Ali, iş yaşamını aynı şehirde sürdürüyor. 19. yüzyıl sanat akımları üzerine hobi amaçlı çalışmaları bulunan Ali, Serinletici'de gündemi her alanda takip etmeyi hedefliyor.

You may also like...