5X5: Ace of Base ve 90’lar kokan şarkıları

Share

Biraz nostalji yapmanın tam zamanı dedik ve eski zamanları karıştırmaya başladık. Karşımıza 90’lı yılların unutulmaz gruplarından Ace of Base çıktı. Fırsatı değerlendirip hem kendimize İsveçli grubun en iyi şarkıları ile ziyafet çektik ve bu gurme lezzetleri Serinletici 5’te 5 kategorisinde paylaşmak istedik.

90’lar unutulmaz zamanlar. Madem ki unutamıyoruz, ara sıra şarkılarla yad etmek iyi fikir. Ace of Base de 90’lı yıllar müziğinin önemli gruplarından biri. Tabii klipleri izleyince akıllara şu soru gelmiyor değil: Şarkılar bu kadar iyiyken, klipler neden bu denli kötü? 2000’li yıllara geçmiş olmamıza rağmen bu soru aklımızı kurcalıyor.

Kötü efektli klipleri bir yana bırakırsak şarkıları bir harika. Hadi gelin, birlikte 90’lı yılların şöyle bir tozunu attıralım Ace of Base ile…

5- Unspeakable

4- Cruel Summer

3- Always Have, Always Will

2- All That She Wants

1- Beautiful Life

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...