LeBron’un triple-double’ı galibiyete yetmedi

Share

İlk devreyi önde kapatan Cleveland Cavaliers, buna karşın Boston deplasmanından galibiyet çıkarmayı başaramadı.

NBA Playoffları Doğu Konferansı finali ikinci maçında Boston Celtics, sahasında Cleveland Cavaliers’ı 107-94 yenerek seride 2-0 öne geçti.

Maça iyi başlayan Cavaliers, ilk periyodu 27-23 önde geçerken, devreye de 55-48 üstün girdi. Ancak ikinci yarıda oyuna ağırlığını koyan ve dördüncü periyoda 84-77’lik üstünlükle giden Celtics, son çeyrekte de rakibini 17 sayıda tuttu ve karşılaşmayı 107-94 kazanmasını bildi.

Final serisinde avantajını koruyan Boston Celtics’te Al Horford 15 sayı 10 ribauntla double-double yaparken, Jaylen Brown 23, Terry Rozier 18 sayıyla galibiyete katkıda bulundu.

Cavaliers’ta ise 38 dakika sahada kalan LeBron James’in 42 sayı 10 ribaunt ve 12 asistlik performansı mağlubiyeti önleyemedi. James, NBA Playoffları’nda kariyerinin 22. triple-double’ını yaptı.

Kevin Love’ın 22 sayı 15 ribauntla double-double yaptığı maçta milli basketbolcu Cedi Osman bir dakika süre aldı.

Serinin üçüncü maçı 20 Mayıs’ta Cleveland’da oynanacak.

Eurosport Türkiye

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...