Eski Fist Lady’den yeni kitap

Share

Netflix ile imzaladıkları yapımcılık sözleşmesiyle gündeme gelen Michelle Obama’dan bir proje daha! Eski Fist Lady’nin yeni kitabı Becoming’in kapağı yayınlandı. 13 Kasım’da raflarda yerini alması planlanan kitap, içeriğiyle olduğu kadar Miller Mobley imzalı kapak fotoğrafıyla da çokça konuşuluyor.

Obama yeni kitabını yayınlayacak olmaktan son derece mutlu.”Sizlerle Becoming’in kapağını paylaşmaktan dolayı çok mutluyum. Bu kitabın yazım aşaması benim için çok büyük anlam ifade ediyor. Sonbaharda çıkarmayı planladığım Becoming’in sizin de hayatınıza ve hikayenize nüfuz etmesini diliyor ve olmak istediğiniz kişiye evrildiğiniz yolda bir katkı sağlamasını umuyorum. Unutmayın, elinizdeki hikayeniz her zaman sizin olacak. Bu yüzden hikayenize sahip çıkın!” diyor.

Becoming ile ilgili görsel sonucu

Kitabın 25 farklı dilde, Penguin Random House tarafından yayınlanacağını da not düşelim.

Vogue

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...