FIFA 18’e göre Dünya Kupası şampiyonu Fransa olacak

Share

FIFA 18 Dünya Kupası Güncellemesi ücretsiz olarak oyuncularla buluşacak. 32 takımın kıyasıya mücadele edeceği FIFA Dünya Kupası öncesinde gelecek güncelleme ile oyuna eklenecek 2018 FIFA Dünya Kupası Modu ile oyuncuları yeni bir deneyim bekliyor. Oyunun geliştiricisi EA Sports, kupanın sahibi olacak takım için tahminini açıklamış durumda.

EA Sports: FIFA 18 Dünya Kupası şampiyonu Fransa olacak

FIFA 18 ve 2018 FIFA Dünya Kupası Güncellemesi için oyuncu ve takım sıralaması verilerini irdeleyen EA Sports, futbol turnuvası için bir simülasyon uygulamış. Bu simülasyonda finale Fransa ve Almanya milli takımları çıkarken, şampiyon ise Fransa olmuş.

Ek olarak, Fransız futbolcu Antoine Griezmann ise turnuvanın en skorer oyuncusu olarak Altın Ayakkabı Ödülü sahibi olarak karşımıza çıkıyor. Yine simülasyonda İspanyol futbolcu Francisco Roman Alarcon Suarez de Griezmann ile aynı sayıda gol atmış.

Dünya Kupası tahminleri konusunda EA Sports oldukça başarılı bir tablo çizmesiyle de ünlü. Şirket, 2014 yılında da Almanya ile Brezilya finali olacağını ve Almanya’nın şampiyon olacağını tahmin etmişti. Hatta, 2010 Dünya Kupası şampiyonu olarak İspanya da tutturulmuştu.

Birçok bahisçinin turnuvanın gözdesi olarak Almanya ve Brezilya takımlarını avantajlı gördüğünü de belirtmek gerek. Bu iki takımı ise Fransa ve İspanya takip ediyor. EA Sports tahmin aracını İnternet üzerinden sunmayı da ihmal etmedi. Araca buraya tıklayarak kolayca erişebilir ve tahminlerinizin ne kadar doğru olduğunu kendiniz görebilirsiniz.

Shiftdelete

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...