İlişkide asla kabul etmemeniz gereken davranışlar

Share

İlişkilerde bazen istemediğiniz durumlar olabilir ancak karşılıklı fedakarlık ilişkinin iyiliği için olması gereken bir durumdur. Tabii bu her şeyi kabul etmeniz gerektiği anlamına gelmiyor. İlişkide asla kabul etmemeniz gereken bazı davranışlar vardır. Bu tür davranışlarla karşılaştığınızda ilişkinizi bir daha değerlendirmeniz sizin açınızdan daha iyi olacak…

Şiddet

Şiddet hangi durumda olursa olsun asla kabul etmemeniz gereken bir davranıştır. Şiddetin uygulamanın hiçbir bahanesi olamaz. Eğer erkek arkadaşınız şiddet gösterdiyse bunu bir kerelik olduğunu düşünmeyin. Size saygı duyan ve değer veren biri bu tür bir davranışı yapmaz. Ona ikinci bir şans vermeyin ve ilişkinizi bitirin.

4f4b85eea8f71_o

Yalan

Yalan söylemek aldatmanın farklı bir türüdür. İlişki içinde söylenen yalanlar, ilişkinin bir yalandan ibaret olduğu anlamına gelir. Size dürüst olmayan ve gizli saklı işleri olan bir erkekle mutlu olamazsınız.

156434-162262

Aldatma

Aldatmanın önemi kişiden kişiye göre değişir. Bazı kadınlar aldatmayı anlık hata olarak değerlendirirken bazıları için kabul edilebilir bir durum değildir. Eğer siz de affeden kişilerdenseniz bu huyunuzdan vazgeçin. Aldatma bir kişinin size ve kendisine olan saygı eksikliğidir. Her erkek aldatır gibi laflar sadece bahanedir. Bir kere aldatan her zaman aldatır. Size değer veren ve aşkınıza saygı duyan birisiyle birlikte olun.

o-WOMAN-TALKING-TO-TEENAGE-DAUGHTER-facebook

Değer

Bir ilişkide olduğunuz zaman karşılıklı olarak birbirinize saygı ve sevgi göstermelisiniz. Sizin ailenize veya arkadaşlarınıza, erkek arkadaşınız gerekli değeri ve saygıyı göstermiyorsa bu durum size karşı olan saygı ve değerinide gösterir. Sizinle ilgili olan bazı durumlardan memnun olmayabilir ancak her zaman sizin iyiliğiniz için ılımlı yaklaşmalı.

come-generare-lead-industria-software

Cosmopolitan

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...