Size bağlanmak istemediğinin 5 işareti

Share

Bağlanma korkusu, ilişkiler söz konusu olduğunda çağımızın en büyük sorunlarından biri. Ama aynı zamanda çeşitli belirtileri takip ederek ve onu dinleyerek bağlanma korkusunun üstünden gelmeniz mümkün.

İşte sevgilinizin size bağlanmak istemediğinin 5 işareti:

Upset young woman sitting with her husband in background

1- Bütün eski sevgililerini ‘çıkar gibiydik’ ya da ‘bir dönem görüşmüştük’ diye anlatıyor. ‘Eski sevgili’ demekten çekinmesi bağlanmaktan korktuğunu gösterir.

2- Ertesi gün dışında uzun soluklu planlar yapmaktan kaçınıyor. Böyle davranan erkekler anı yaşadığını düşünebilir, ama biz kadınların onlara bir cevabı var; ‘Sizin ne sorununuz var? Bunlar için fazla meşgulüz!’

3- Mesajlarınıza cevap vermesi çok uzun sürüyor. Ancak gece 10’dan sonra mesaj atıyor. ‘Napıyorsun?’ diye mesaj attığında aslında ona gitmenizi istiyor.

4- Taviz vermek istemiyor. Gerçekten sizinle birlikte olmak isteyen bir erkek, randevuya çıkarken sizin eve nasıl döneceğinizi düşünür ya da izlemek istediğiniz filmi seçer.

5- Hayatı darmadağın. Bir karmaşa içinde yaşadığını mı düşünüyorsunuz? Muhtemelen size vakit ayırmadan önce çözmesi gereken binlerce sorunu var.

Marie Claire

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...