Netflix çizgi roman işine giriyor

Share

Birçok yapım şirketini geride bırakarak büyümeye devam Netflix, dizi yapımlarından sonra filmlere de ağırlık vermeye başlamıştı. Netflix ekibi, geçtiğimiz gün dizi ve film sektöründen sonra sürpriz bir şekilde yeni bir sektöre el attıklarını duyurdu. Netflix çizgi roman işinde de bir numara olmaya geliyor.

Netflix çizgi roman için ilk sinyalleri vermişti

Birbirinden büyük dev yapım firmalarına karşı sadece birkaç yılda ezici bir şekilde üstünlük sağlayan Netflix, çizgi roman dünyasında da varım demek istiyor. Bu isteğinde ilk adımı, geçen yıl ünlü çizgi roman yayınevi Millarworld‘u satın alarak atmıştı. Wanted, Kick-Ass ve Kingsman gibi dünyaca ünlü çizgi roman serilerinin yaratıcısı Mark Millar‘ın şirketi olan Millarworld, Netflix bünyesine geçtikten sonra, takipçileri yeni bir çizgi roman serisi için sabırsızlanmaya başlamıştı.

Çizgi romanın dizisi de çekilebilir

Takipçilerini daha fazla bekletmeyen yayın devi Netflix, ilk çizgi roman serisinin tanıtımını gerçekleştirdi. The Magic Order adını verdiği bu yeni seri için bir de kısa tanıtım videosu yayınlandı. 6 sayıdan oluşacak The Magic Order, bu yaz aylarında ilk olarak ABD’de satışa sunulacak. Netflix takipçileri tarafından gelecek yıllarda bu çizgi serinin TV platformuna aktarılması da bekleniyor.

The Magic Order’ın konusu ne?

Yeni çizgi roman serisi, dünyayı korumak için yemin eden beş büyücü ailesini ve onların düşmanlarıyla olan savaşlarını konu edinecek. Sihirli bir anlatım tarzına sahip olacak The Magic Order‘da karakterlerimiz, gündüzleri normal insanlar gibi yaşarken, geceleri büyücülük yaparak şeytani güçlere karşı amansız bir savaş verecek.

Shiftdelete

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...