Çift kameralı Samsung Galaxy A9 Star tanıtıldı

Share

Samsung’un bir süredir gündemde yer alan modeli Galaxy A9 Star artık resmi. Bakalım Samsung Galaxy A9 Star neler sunuyor?

Bir süredir çeşitli sızıntılarla haberlerimize konu olan Samsung Galaxy A9 Star nihayet resmiyet kazandı. Piyasadaki tüm diğer markalara inatla çentikli tasarımı kullanmayan Samsung, bu modelinde de Sonsuz Ekran adını verdiği 18.5:9 ekranı kullanmayı tercih etmiş.

6,28 inç büyüklüğündeki 2280×1080 piksel çözünürlüğündeki bu ekran Super AMOLED teknolojisini kullanıyor. Gücünü Snapdragon 660’dan alan model 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama birimine ev sahipliği yapıyor. Ayrıca microSD kart desteği ise unutulmamış.

Çift kamera kurulumuna sahip olan A9 Star, 24 Megapiksel ve 16 Megapiksel çözünürlüğünde iki kameraya sahip. Ön tarafta ise 16 Megapiksellik bir kamera tercih edilmiş.

3700 mAh kapasitesindeki bataryayı bünyesinde barındıran modelde elbette şirketin sanal asistanı Bixby’de yer alıyor.

Siyah ve beyaz olmak üzere iki farklı renk seçeneği sunan model ilk olarak Çin’de yaklaşık olarak 400 euro fiyat etiketiyle satışa sunulacak.

Shiftdelete

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...