2018 Citroen C4 Cactus Türkiye fiyatı açıklandı

Share

2018 Citroen C4 Cactus ülkemize giriş yaptı. Konfor özellikleriyle dikkat çeken 2018 Citroen C4 Cactus Türkiye fiyatı bakalım ne kadar?

2018 Citroen C4 Cactus neler sunuyor

PSA grubunda yer alan Citroen farklı tasarımıyla dikkat çeken C4 Cactus modelini yeniledi. Artık daha kabul edilebilir bir tasarımla karşımıza çıkan C4 Cactus, Citroen’in yeni tasarım dilinden nasibini almış.

Otomobilin en büyük iddiası ise tasarımdan ziyade konfor tarafında karşımıza çıkıyor. Kademeli Hidrolik Destekli Süspansiyon Sistemi ve Advanced Comfort koltuklarıyla ileri seviye bir sürüş keyfi sunulması hedefleniyor.

Kademeli Hidrolik Destekli Süspansiyon Sistemi olarak adlandırılan Citroen’e özgü bu yeni sistemde, süspansiyonun içerisinde yer alan ikincil hidrolik amortisör sayesinde darbe emiş yeteneği güçleniyor.

Dünyada ilk defa lanse edilen Advanced Comfort koltuklar ise merkezlerinde bulunan yüksek yoğunluklu köpükle yüzeylerinde bulunan kalın dokulu köpüğün birleşimden oluşuyor. Bu sayede yumuşaklık ve destek sağlanarak tüm yolculuklarda konfor arttırılıyor.

31 farklı renk kombinasyonu bulunan otomobilin içerisinde ise 7 inç büyüklüğünde Apple Car Play ve Android Auto destekli bilgi eğlence sistemi yer alıyor.

Sürücü asistan desteği olarak da artık neredeyse standart hala gelen seçeneklerle donatılan C4 Cactus’te; aktif güvenlik freni, hız limiti algılama, şerit takibi, yorgunluk algılama, kör nokta uyarı, park asitanı, geri görüş kamerası, grip control çekiş sistemi, anahtarsız erişim ve çalıştırma gibi donanımlar ön plana çıkıyor.

Peki 2018 Citroen C4 Cactus fiyatı ne kadar?

Dizel ve benzinli motor seçeneğiyle ülkemizde asfalta çıkmaya hazırlanan 2018 Citroen C4 Cactus, Feel ve Shine donanım paketleriyle satışa sunuluyor. İşte 2018 Citroen C4 Cactus fiyatları:

Benzinli

Feel – 1,2 litre Puretech 100 beygir – EAT6 tam otomatik şanzıman – 109.900 TL
Shine – 1,2 litre Puretech 100 beygir – EAT6 tam otomatik şanzıman – 117.900 TL

Dizel

Feel – 1,6 litre BlueHDI 100 beygir – EAT6 otomatik şanzıman – 109.900 TL
Shine – 1,6 litre BlueHDI 100 beygir – EAT6 otomatik şanzıman – 117.900 TL

Shiftdelete

Enes Demircioğlu

Hayatta "gündem" dendiğinde çevresindeki herkesin kendisine koştuğu Enes, gündemi Serinletici ile dünyaya sunuyor. Aynı zamanda Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü öğrencisi olan Enes, müziksiz yaşayamayanlardan...

You may also like...