Sivilce izlerini ortadan kaldırın

Share

Geçmişteki sivilcelerinizin izlerini uzmanların önerileriyle ortadan kaldırın.

Salisilik asit içeren bir yüz temizleme jeliyle 30 saniye yüzünüzü yıkayın. Yüzeyde biriken yağların ve kirlerin çözülmesini sağlayacak bu işlem, aynı zamanda makyajınızın daha uzun süre kalmasına da yardımcı olacak.

Silikon içeren makyaj altı bazını sivilce lekenizin üzerine dairesel hareketlerle uygulayın. Silikon, boşlukların dolmasına yardımcı olacak. Bir dakika bekledikten sonra aynı yöntemle fondöteni sürün.

Fırçalı kapatıcıyla izin üzerine “X” işareti oluşturacak şekilde diyagonal iki çizgi çekin. Böylece iki ince katmanla kapatıcılığı artırmış olacaksınız.

Yaptığınız “X” işaretinin merkezinden başlayın ve tampon hareketlerle iyice dağıtın. Kalıcılığı artırmak için pudra uygulayın.

Cosmopolitan

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...