2018 Steam yaz indirimleri ne zaman başlıyor?

Share

Oyuncuların büyük bir merakla beklediği soru kuşkusuz Steam yaz indirimleri tarihi ne zaman?

Steam’in geleneksel hale gelen indirimi hakkında atılan bir tweet ile ortaya çıkan tarih her şeyi ortaya çıkarmıştı. Steam yaz indirimleri 2018 yılında 21 Haziran’da başlayacak!

Büyük indirimlerin yer alacağı tarihler, Valve tarafından hiçbir zaman resmi olarak açıklanmıyor. Ancak bazı iyi kaynaklar, indirim zamanlarını çok iyi bir şekilde ortaya çıkarıyorlar.

Devasa Steam veritabanındaki oyunlarda yapılan değişiklikleri izleyen bir Twitter hesabı olan Steam Database, Summer Sale’in(Yaz İndirimi) bu yıl 21 Haziran’da başlayacağını aktardı.

Hesap tarafından indirimin bitiş tarihi açıklanmadı ancak tahmin etmek için geçen yılki indirim zamanına bakabiliriz.

Geçen yıl indirimler tam 13 gün sürmüştü

2017 yaz indirimleri, 22 Haziran – 5 Temmuz tarihleri arasında yapıldı. Geçen sene toplam 13 gün süren indirimin tarihi bu yıl 21 Haziran olursa, muhtemelen bu yılki indirim, 4 Temmuz’da sona erecek.

Şu an sahip olduğumuz bilgiler doğrulanmamış olsa da, Steam indirimlerinin tarihleri ​​tam olarak gizlenen zamanlar değiller.

Zira Valve, planladıkları diğer indirimlerle çakışmadıklarından emin olmak için oyun satan geliştiricilere Steam’deki indirim tarihleriyle ilgili düzenli olarak e-posta gönderir.

Sizin de merakla beklediğinizi düşündüğümüz indirim günü hakkındaki düşüncelerinizi merak ediyoruz.

Shiftdelete

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...