Musk: Tesla’ya içeriden sabotaj var

Share

Tesla çalışanları pazar gecesi patronları Elon Musk`tan sabotaj iddiaları olan bir e-posta aldı. Çılgın girişimci Musk, çalışanlarına attığı e-postada içeriden Tesla’nın sabote edilmeye çalışıldığını bildirdi. Musk bu iddia ile ilgili soruşturmanın da devam ettiğini açıkladı.

Tesla’nın patronu Elon Musk, pazar gecesi çalışanlarına gönderdiği bir e-postada şirketin içeriden sabote edilmeye çalışıldığını iddia etti.

CNBC’nin haberine göre şirketin çalışanları Musk’tan, gece yarısından hemen önce, “Operasyonlarımıza oldukça kapsamlı ve zarar verici bir sabotaj gerçekleştiren bir Tesla çalışanı var” ifadelerini içeren bir e-posta aldı.

Musk’a göre, söz konusu çalışan Tesla’nın üretim işletim sistemi için kod değiştirdi ve şirket içi bilgileri üçüncü taraflara gönderdi. Musk soruşturmanın devam edeceğini de ekledi. “Tek başına ya da Tesla’da başkalarıyla birlikte hareket edip etmediğini ve herhangi bir dış organizasyonla çalışıp çalışmadığını anlamaya ihtiyacımız var.” diyen Musk, şirketin hissesinde kısa pozisyonu olan yatırımcıların, petrol şirketlerinin ve büyük otomobil üreticilerinin “Tesla’nın ölmesini” istediğini de ekledi.

Milliyet

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...