Daenerys, Game of Thrones’a veda mı ediyor?

Share

Daenerys Targaryen karakteriyle 2010 yılından bu yana hayatımızda. Game of Thrones’un en sevilen simalarından biri. Onsuz yeni bir sezon düşünmek zor. Emilia Clarke’ı Daenerys Targaryen’dan bağımsız hayal etmek daha da zor.

Neden Clarke’sız bir Game of Thrones hayal etmek zorunda kaldığımızı merak ediyorsanız, başarılı aktrisin Instagram’da yaptığı paylaşıma dikkat çekelim.

“Yaklaşık 10 yıldır evim dediğim bu adayla vedalaşma vakti. Harika bir yolculuktu Game of Thrones! Böyle bir rüyayı gerçekleştirmeme vesile olduğun için teşekkür ederim. Her daim özleyeceğim.”

Clarke’ın açıklaması, final sezonunda olup olmayacağı hakkında kafa karışıklığına sebebiyet verse de, 8. sezonunun çekimlerinin tamamlanmak üzere olduğunu söyleyebiliriz. Peki, 2019’da yayınlanması planlanan final sezonunda, Daenerys Targaryen’ı görecek miyiz? İşte bu kısım meçhul!

Vogue

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...