Kraliçenin yeni gözdesi Meghan Markle

Share

Geçtiğimiz ay unutulmaz bir tören eşliğinde Prens Harry ile hayatlarını birleştiren Meghan Markle, Kraliçe II Elizabeth’in yeni gözdesi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Hafta sonu ilk kez Prens Harry olmadan resmi bir kraliyet etkinliğine katılan Sussex Düşesi Meghan Markle’a, kraliyet görevinde monarşinin piri Kraliçe Elizabeth eşlik etti.

Kraliyetin taze üyesine düğünden sonraki ilk solo görevinde eşlik eden Kraliçe Elizabeth’in etkinlik sırasında torununun eşi Meghan Markle ile samimi ilişkisi gözden kaçmadı. Kraliçe Elizabeth’in kulağına bir şey fısıldayan Meghan Markle, Kraliçe’yi güldürmeyi başardı. Açılışta güler yüzlü ve sıcak tavrıyla dikkat çeken Kraliçe’nin bu güneşli modu Düşes Meghan Markle ile ilişkilendirildi.

kraliçe elizabeth, meghan markle

Cheshire’de Mersey Gateway Bridge açılışına katılan düşes Meghan Markle, Givenchy’den sade ve şık nude bir elbise tercih etti. (Gelinlik seçimini de köklü Fransız modaevinden yana yapan Meghan Markle’ın kraliyet stilinin kilit markası Givenchy mi oluyor?) Kraliçe’yse çarpıcı fıstık yeşiliyle dikkatleri bir kez daha üzerine topladı.

kraliçe elizabeth, meghan markle

Prens Harry olmadan ilk kraliyet gezisine çıkan Düşes başka bir ilke daha imza attı; Kraliçe’nin özel treniyle Londra’dan Cheshire’a seyahat etti. Günü birlikte geçirirken Kraliçe, acemi monarşi üyesini kraliyet kuralları hakkında da bilgilendirdi.

kraliçe elizabeth, meghan markle

Kraliçe II Elizabeth ve Sussex Düşesi Meghan Markle medyanın radarına yakalanan sempatik anlarıyla, kraliyetin yeni ikonik ikilisi olmaya aday. Düşes Kate Middleton & Prens Harry, Prens William & Prens Harry, Düşes Kate Middleton & Kraliçe II Elizabeth veya Prenses Charlotte & Prens George, sizin favori kraliyet ikiliniz kim?

Vogue

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...