Apple Watch’un ekranı büyüyecek

Share

Apple’ın popüler akıllı saati Apple Watch’ların yeni sürümünün en dikkat çeken özelliği büyüyen ekranı olacak. İşte muhtemel Apple Watch 4’ün özellikleri…

Apple Watch Series 4 büyüyen ekranıyla geliyor. iOS 12 beta 2’ye göre, yeni Apple Watch tanımlayıcıları Watch4,1, Watch4,2, Watch4,3 ve Watch4,4. Bu numaralar, Watch3,1’den 3,4’e kadar olan Apple Watch Series 3’ün mevcut varyantlarıyla eşleşiyor. Ek olarak MTUD2, MTUK2, MTX92 ve diğerleri gibi yeni cihazlara karşılık gelen model numaralarına referanslar da mevcut.

İlk akıllı saatini tanıttığı günden beri aynı tasarım dilini kullanan Apple, bu yıl Eylül ayında tanıtacağı Apple Watch Series 4 modelinde farklı bir tasarıma imza atabilir. Ayrıca Apple Watch Series 4’ün selefine nazaran %15 daha büyük bir ekrana sahip olması bekleniyor. Ekrandaki büyümenin yanı sıra daha büyük bir batarya ile gelecek olan Apple Watch Series 4, watchOS 5’deki gelişmelerle birlikte daha uzun kullanım süresi sunacaktır.

Daha önce iOS 11’in GM sürümü yayınlandığında Apple Watch Series 3 ve yeni iPhone modellerinin sahip olduğu özellikler de gün yüzüne çıkmıştı. iOS 12’nin ilerleyen test sürümlerinde de Eylül ayında tanıtımı yapılacak Apple cihazları hakkında bilgilere ulaşılacağını tahmin ediyoruz.

Hürriyet

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...