Sussex Düşesi, Emmy adayı oldu

Share

Sussex Düşesi, Suits dizisi için Emmy Ödülü’ne aday gösterildi.

İngiliz Kraliyet ailesinin tarihinde bir ilk olan Meghan Markle, kariyerini sonlandırmıştı ancak Suits dizisi böyle düşünmüyor! Emmy Ödüllerinde, Suits dizisindeki oyunculuk performansı için aday listesine ismi sunulan Markle, kariyerini sonlandırıp Prens Harry ile beraber aktivizm üzerine odaklanmak istese de Hollywood ünlü oyuncunun peşini bırakmadı.

USA Network tarafından Suits oyuncuları ile birlikte aday adaylığı olan Markle bu sene Emmy Ödüllü ilk Kraliyet Ailesi üyesi olabilir. Markle ve oyuncu arkadaşları daha önce Suits dizisi için bir Emmy adaylığı almamıştı. Ünlü oyuncu, kesin bir adaylık kazanmak için geçtiğimiz sene kazananlarını geçmek zorunda. Ödüllerin resmi aday listesi henüz açıklanmasa da Markle’ın isminin sunulması şimdiden hayranları arasında heyecan yarattı.

Elle

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...