Microsoft Edge başarıyı Android’te buldu

Share

Masaüstü versiyonu genelde Google Chrome gibi farklı tarayıcılar indirmek için kullanılan Microsoft Edge, Android platforma sunulduğundan bu yana 6 aydır indirme rekoru kırıyor.

Microsoft, İnternet Explorer’dan beklediğini alamayınca Windows 10 ile çıkardığı yeni tarayıcısı Microsoft Edge’nin yenilikleri ile kullanıcılarının karşısına çıktı. Şirket Microsoft Edge ile umduğunu buldu.

Aralık 2017’de Microsoft’un resmi tarayıcısı Edge, Android platformda 1 milyon indirmeye ulaşmış, şirket önemli bir dönüm noktası yaşamıştı. Bundan 6 ay sonra bugün ise trend haline gelen Microsoft Edge 5 milyon indirmeyi aştı. Beklentilere göre, Microsoft Edge bu yükselişi sürdürürse yıl sonuna kadar 10 milyon indirileceği tahmin ediliyor.

Microsoft yeni tarayıcısı ile kullanıcılarına kesintisiz internet deneyimi sunarken, uygulama içerdiği QR kod okuyucu, sesli arama ve InPrivate modu ile öne çıkıyordu.

Hürriyet

Enes Demircioğlu

Hayatta "gündem" dendiğinde çevresindeki herkesin kendisine koştuğu Enes, gündemi Serinletici ile dünyaya sunuyor. Aynı zamanda Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü öğrencisi olan Enes, müziksiz yaşayamayanlardan...

You may also like...