McLaren, Alonso bırakırsa yerine Raikkonen’i almak istiyor!

Share

Daily Mail’in haberine göre, McLaren, Alonso’nun emekli olması halinde, eğer Ferrari Raikkonen’i serbest bırakırsa, Fin pilotu kadrosuna katabilir.

Ekim ayında 39 yaşına basacak olan 2007 şampiyonu Fin pilot, Alonso’nun yerini alabilecek tecrübeye ve star ışığına sahip olarak görülüyor.

Alonso’nun McLaren’deki geleceği belirsiz ve emekli olacağına dair söylentiler var.

McLaren’in aynı zamanda Ricciardo’yla da görüştüğü söyleniyor, ancak Ricciardo’nun Red Bull’u bırakıp güçsüz McLaren’e geçmesi zor görünüyor.

36 yaşındaki Alonso, gelecekle ilgili kararının yaz arasından sonraya saklarken, kalması için en büyük neden olarak 20 milyon poundluk kontratı gösteriliyor.

McLaren, zayıf performansı yüzünden yıldız pilotları takıma katmakta zorlanabilir.

Ferrari’nin ise, Raikkonen’le yolları ayırması halinde onun yerine, Sauber’de yarışan 20 yaşındaki Charles Leclerc’i getirebileceği söyleniyor.

Motorsport

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...