Selena Gomez’den ürpertici kısa film

Share

Selena Gomez, geçtiğimiz günlerde yakın arkadaşı ünlü yönetmen Petra Collins ile beraber Instagram’dan kısa videolar paylaştı. Instagram’ın yeni özelliği olan IGTV üzerinden kısa klipler yayınlayan ikili hayranlarını ürpertti!

‘A Love Story’ başlığı altında çıkan üç videonun ilki, Gomez’in küvette bir maskeyle oturduğu görüntüler içerirken daha sonra görüntü koltukta oturan kafasız bir vücuda odaklanıyor. İkinci video ‘Cake’ başlığı ile ünlü şarkıcının bacaklarını oldukça büyük bir bıçakla tıraş etmesi ile başlıyor.

Seksenlerin popüler filmi Sixteen Candles’ın ikonik sahnelerini andıran bu video gittikçe tuhaflaşıyor. ‘Turtle’ başlığındaki son video ise içlerindeki en ilginci. Klip bir kaplumbağa ile başlıyor ancak daha sonra insan dışı bir yaratık Gomez’İn saçlarını okşuyor. Videonun sonuna doğru ünlü şarkıcının ağzında bir göz görünüyor!

Yayınlanan videolardan sonra Gomez’in hayranları şaşkınlık içinde. Bir kısım videoları oldukça beğenirken, diğerleri ise bu kliplerin oldukça korkutucu olduğunu belirtti. Masum Disney günlerini tamamen geride bıraktığı açıkça görülen Gomez’in yeni tarzı oldukça ilginç!

Elle

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...