Sony Mobile Türkiye kapanabilir

Share

Ülkemizde akıllı telefon pazarında zor dönemler geçiren Sony Mobile Türkiye hakkında bomba gibi biri iddia ortaya atıldı! Eğer iddia gerçek ise Sony Mobile Türkiye için yolun sonu görünecek. Peki, Sony Mobile Türkiye kapanıyor mu?

Sony’nin Xperia serisi, hem tasarım hem de fiyat noktasında, rakipleri ile mücadele etmekten uzak bir durumdaydı. Bu durum, ülkemizdeki akıllı telefon satışlarından ve yeni modellerin bazılarının ülkemizde gelmeyişinden bile anlaşılır bir halde. Ortaya çıkan büyük bir iddia ise, Sony Mobile’ın Türkiye operasyonu için devrin kapanacağını işaret ediyor.

İnternet ortamında ve özellikle de Twitter üzerinden yaptığı, yüksek isabet oranlı sızıntı bilgileriyle tanıdığımız Evan Blass, diğer adıyla evleaks, büyük ses getirecek bir paylaşımda bulundu. Evan Blass, aralarında Türkiye’nin de olduğu büyük bir operasyon ağının sonlanacağını paylaştı. Orta Doğu, Afrika ve Türkiye pazarlarında devam eden Sony Mobile operasyonunun, Ekim ayında sonlanacağı ve ofislerinin kapatılacağı bilgisini paylaşan evleaks, Sony Mobile adına geçen bu zor sürecin sonunu yansıtır nitelikte.

Son yıllarda, tasarım ve inovasyon noktasında, pazardaki rakiplerine ciddi oranda pay kaptıran Sony Mobile cephesinden nasıl bir açıklama geleceğini merakla bekliyoruz. Bu önemli gelişmenin detaylarını ve yeni gelişmelerini yakından takip edeceğiz. Sony’nin bilgisayar dünyasında yaptığı geri hamleden sonra, akıllı telefon pazarından da tamamen çekilip çekilmeyeceği büyük merak konusu. Orta Doğu, Afrika ve Türkiye’de başlayan bu operasyonun devamı gelecek mi? Merakla bekliyoruz!

Shiftdelete

Enes Demircioğlu

Hayatta "gündem" dendiğinde çevresindeki herkesin kendisine koştuğu Enes, gündemi Serinletici ile dünyaya sunuyor. Aynı zamanda Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü öğrencisi olan Enes, müziksiz yaşayamayanlardan...

You may also like...