‘Game of Thrones’ta pop yıldızının ne işi var?’

Share

Dünyada milyonlarca hayranı olan Game of Thrones geçen sezon başarılı pop şarkıcısı Ed Sheeran’a konuk oyuncu olarak rol vermişti.

Dizide Arya Stark (Maisie Williams), Lannister askerlerinin arasına düştü ve bu askerlerden biri de Ed Sheeran’dı. Bu sahneler inandırıcılık açısından sosyal medyada tartışma konusu olmuştu. Pek çok kişi, “Ed Sheeran’ın Westeros’ta ne işi var?” benzeri tepki göstermişti.

Şimdi, bir eleştiri de dizinin oyuncusundan geldi. Hodor karakterine hayat veren Kristian Nairn da konuk oyuncudan memnun olmayan seyircilerle aynı görüşte olduğunu ifade etti.

Huffington Post’a konuşan Kristian Nairn, “Game of Thrones’ta konuk oyuncudan yana değilim. Sevmiyorum. Bana saçma geliyor. Bunu söylemekten çekinmiyorum. Bu sizi o dünyadan uzaklaştırıyor. Özellikle Ed Sheeran. Onu görünce, ‘Neden Ed Sheeran burada?’ dedim. Ed Sheeran harika biri, harika bir müzisyen ama neden Game of Thrones’ta?” ifadesini kullandı.

Sheeran’ın hayranı olduğunu söyleyen Nairn, “Ama sürpriz konuk sevmiyorum. Sanırım pek çok seyirci de bana katılıyor. Diziden kopup gerçek dünyaya dönmemize yol açıyor” dedi.

“Bu, fantastik bir dizi” diyen ünlü oyuncu, “Bu harika dünyanın içindeyiz, zaman harcıyoruz, para harcıyoruz, yaratmak için yetenek sergiliyoruz ama birden bir pop yıldızı çıkıveriyor” şeklinde eleştirdi.

NTV

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...