Instagram’a ‘hepsini gördün’ uyarısı geldi

Share

Facebook adımlarını yavaş atıyor olması nedeniyle eleştirilse de, kullanıcıların geri bildirimlerine karşı duyarlılığını korumaya devam ediyor. Kullanıcılar ile buluşturulan Instagram Hepsini Gördün özelliği bunun en iyi örneklerinden.

Kullanıcılar uygulamayı en son açtığından bu yana, yayınlanan yeni fotoğraf ve videoların tamamını görüp göremediğini bilme şansı olmadığı için büyük bir rahatsızlık duyarken, uzun süredir Instagram’ın bu sorunu çözmesini istiyor.

Instagram Hepsini Gördün özelliğini kullanıma sundu

Yaklaşık bir ay önce testlerine başlanan ve şu anda kullanıma sunulan Hepsini Gördün özelliği, Instagram’da çok zaman geçiren kullanıcıların bağımlılığını önlemeyi ve kullanıcıların tüm gönderilere baktığından emin olmasını sağlıyor.

Basit bir çalışma mantığı olan bu özellik, son iki gün içerisinde yayınlanan tüm gönderilere baktığınızda sizi uyarıyor. Hepsini Gördün başlığı ile kullanıcılara ” Son 2 gündeki tüm yeni gönderileri gördün ” uyarısı yapılıyor.

Böylece tüm paylaşımlara göz atanlar Instagram’a biraz ara vermesi gerektiği konusunda uyarılırken, tüm gönderilere bakıldından emin olunması sağlanıyor.

Shiftdelete

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...