Tarantino sunar: Once Upon A Time in Hollywood

Share

ABD’li yönetmen Quentin Tarantino’nun 60’larda geçen dönem filmi Once Upon A Time in Hollywood filmden ilk kare geldi. Leonardo Di Caprio ile Brad Pitt’in başrollerini paylaştığı filmin çekimlerine başlandı.

Filmde eski bir Western yıldızı olan Rick Dalton karakterini DiCaprio canlandırırken Brad Pitt ise Rick Dalton’ın dublörü Cliff Booth rolünde karşımıza çıkacak. Farklı hikayeleri bir araya getirecek olan film, DiCaprio ve Pitt’in 2013 yılında birlikte rol aldıkları The Wolf of Wall Street’ten sonra ilk kez birlikte oynadıkları yapım olma özelliği taşıyor.

Once Upon A Time in Hollywood’da Sharon Tate rolü içi Margot Robbie adı en çok konuşulan isimler arasında yer alıyor. Tarantino’nun senaryosu üzerinde beş yıl çalıştığı film 9 Ağustos 2019’da vizyona girecek.

Cosmopolitan

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...