Julia Roberts instagram’a katıldı

Share

Hollywood’un en çok sevilen ve beğenilen kadın oyuncularından Julia Roberts, sonunda Instagram’a katıldı. Çimlerin üstünde neşeli bir fotoğrafla Instagram’a giriş yapan Roberts, sosyal medyaya merhaba dedi.

Hollywood’un ikonik yıldızı, Instagram biyografisinde kendini, aktör yerine sadece “insan” olarak tanıtarak mütevazılığını bir kez daha kanıtladı. People dergisi tarafından 5 kez ”En Güzel Kadın” seçilen 50 yaşındaki oyuncu, yaptığı tüm paylaşımlarında tescilli güzelliğinin imzası olan sıcak gülümsemesini gösterdi.

Yalnızca birkaç günde 558 bin takipçiye ulaşan Julia Roberts, Beyoncé, Kim Kardashian gibi Instagram’ın en çok takip edilen isimleri arasına girecek mi, merak konusu.

Vogue

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...