Netflix Ultra Türkiye için kullanıma açıldı

Share

Netflix, Ultra adını verdiği abonelik seçeneğini şimdi de Türk kullanıcılara sunmaya hazırlanıyor. Peki, hali hazırda belirli Avrupa ülkelerinde mevcut olan Netflix Ultra Türkiye için ne kadar fiyat ile hangi özellikleri sunuyor?

Netflix kullanıcıları için sunulan Temel, Standart ve Özel planlarına artık bir de Ultra seçeneği ekleniyor. Avrupa’daki belirli ülkelerde hala test aşamasında olan Ultra abonelik seçeneği ülkemiz için de sunuluyor.

Ultra plan ile kullanıcılara HD ve Ultra HD kullanımının yanı sıra, en yüksek ses kalitesi sunuluyor. Aynı anda kullanılabilen ekran sayısının 4 olduğunu da belirtelim. Bu abonelik ile dizüstü bilgisayar, TV, telefon ve tablet üzerinden sınırsız film ve televizyon programı içeriklerinin izlenmesi mümkün. Bu seçeneğin en büyük artısı ise kesinlikle Yüksek Dinamik Aralık (HDR) desteği. Tabii ki bunun için uyumlu bir ekran şart.

Netflix Ultra Türkiye

Netflix Ultra Türkiye fiyatı olarak 55,99 TL belirlenmiş. Bu seçeneğin Avrupa ülkelerinde ise 19,99 avro fiyatla satıldığını not olarak düşelim. Ayrıca kullanıcılara, aboneliklerini istedikleri zaman iptal etme opsiyonu da sunuluyor.

Shiftdelete

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...