Çerçevesiz ekranlı BlackBerry Ghost geliyor

Share

Bir dönemin efsanesi BlackBerry tıpkı Nokia gibi yeniden ayağa kalkmaya çalışıyor. Bir süredir Android işletim sistemine sahip cihazlara yoğunlaşan firmanın, BlackBerry Ghost isimli bir cihaz geliştirdiği ortaya çıktı.

Sızıntılarıyla meşhur olan Evan Blass, Şubat ayında yaptığı paylaşımda Ghost‘un, günümüz trendlerine uyum sağlayacağını belirtmişti. Cihazın ince çerçeveleri ve 18:9 ekranı ile modern görünüme sahip olan ilk BlackBerry olması bekleniyor.

Blass, Mayıs ayında yaptığı açıklamada düşük ışık iyileştirme ve optik zoom özelliğine sahip çift arka kameranın yer aldığı akıllı telefon için yaz aylarını işaret ederken, Ghost Pro modelininde satışa sunulacağını belirtmişti.

BlackBerry Ghost

Ghost modelinin ön tarafta herhangi bir butona yada parmak izi için sensöre yer vermediği görülüyor. Bu da akıllara acaba BlackBerry ekrandan parmak izi sensörünü kullanacak mı sorusunu getiriyor. Evan Blass, bugün yaptığı paylaşım ile cihazın 4000 mAh kapasiteli bir bataryaya sahip olacağını açıkladı.

Shiftdelete

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...