Sizi partinin en havalı kadını yapacak 4 hamle

Share

Gittiğiniz partilerde en havalı ve en çekici kadın olabilmek için yapmanız gerekenler:

1- En Eğlenceli Arkadaşınızla Hazırlık Yapın

tumblr_o5bgd7O0Eu1udqbqpo4_1280

Partiye gitmek üzere hazırlanırken, sizi gülmekten öldüren arkadaşınızı arayın. Partiye en eğlenceli ruh halinizle gireceksiniz.

2- İyilik İsteyin

Bir erkekten ceketinizi tutmasını isteyebilirsiniz. Kendini size yardım ederken bulan bir erkek, sizinle yakınlaşmak isteyebilir.

3- Taraf Tutun

Tutkun olduğunuz bir konuda onun fikrini alın. Örneğin “Bir arkadaşım Açlık Oyunları oyuncaklarının çok gereksiz olduğunu söylüyor ama ben onlara bayılıyorum. Sen ne düşünüyorsun?” diyebilirsiniz. Bu şekilde onu eğlenceli sohbete dahil etmiş olursunuz.

4- Konuları Çalışın

Bir hafta içinde mutlaka başınızdan enteresan bir olay geçmiştir. Değişik bir restoran denemiş olsanız dahi, bunu konu olarak açabilirsiniz. Her şekilde sohbet başlatmak iyidir.

Cosmopolitan

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...