Nadal 1 numara olmayı garantiledi

Share

Wimbledon’da set kaybetmeden ilerleyişini üçüncü turda karşılaştığı Alex De Minaur önünde de sürdüren Rafael Nadal, Wimbledon sonrasında da dünya 1 numarası olarak kalmayı garantiledi.

Sezonun üçüncü Grand Slam turnuvası Wimbledon’ın üçüncü turunda dünya 1 numarası Rafael Nadal, rakibi Alex De Minaur’u 6-1, 6-2 ve 6-4’lük setlerle mağlup ederek adını dördüncü tura yazdırdı.

Dünya 80 numarası rakibi karşısında beklenenden daha fazla basit hata (19) yapmasına karşın puan vuruşu sayılarında 30-17’lik üstünlük kuran Nadal, 2 saat 4 dakikada maça nokta koymayı başardı.

Bu sonuçla Nadal, Wimbledon sonunda güncellenecek ATP Dünya Klasmanı’nda zirvedeki yerini korumayı garantilemiş oldu.

Kariyerindeki 3. Wimbledon şampiyonluğunu kovalayan Rafael Nadal, dördüncü turda Jiri Vesely-Fabio Fognini maçının galibiyle karşılaşacak.

Number 1

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...