Samsung Galaxy S9 için indirim geliyor

Share

Samsung, Galaxy S9 ile uzun vadede beklediği satış rakamlarının altında kalmasının ardından Xiaomi‘den de darbe yedi. Xioami‘nin fiyat politikasına karşılık vermek isteyen Samsung, Galaxy S9 indirim kampanyası başlattı. Peki Galaxy S9‘a yapılan indirim miktarı ne kadar?

Global piyasada pazar payını hızla artıran Xiaomi, ülkemizde de son dönemlerde oldukça fazla satıldı.

Amerika piyasasında da benzer bir yükseliş yakalayan Xiaomi, 500-600 dolar bandında sattığı başarılı cihazlarıyla birlikte tüketicinin ilgisini çekmeyi başarmış gibi gözüküyor. Samsung, Galaxy S9 satışlarının durumdan etkilendiğini düşünerek Galaxy S9 için indirim kampanyası başlattı.

İndirimin ardından 575 dolar seviyesine kadar gerileyen fiyatıyla Galaxy S9, Amerika pazarında Samsung’un yüzünü güldürebilir.

Global pazara dolayısıyla da ülkemize gelip gelmeyeceği henüz kesinleşmeyen Galaxy S9 indirimi, Amerika pazarındaki satış rakamlarının Samsung’a olan geri dönüşüne göre şekillenecek gibi gözüküyor.

Fakat bu indirim kampanyasının ülkemizde gelmesi durumunda, Galaxy S9 fiyatında 750 TL civarında bir indirim yapılacağına kesin gözüyle bakabiliriz. İndirim miktarının günümüz kur değerlerine göre değişebileceğini de hatırlatalım.

Shiftdelete

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...