Dublör yerine 100 milyonluk sigorta

Share

Görevimiz Tehlike 6, 27 Temmuz’da vizyona girecek. Çekimlerde dublör kullanmayan Tom Cruise’un 100 milyon dolarlık sigorta yaptırdığı ortaya çıktı.

Görevimiz Tehlike serisinin 6’ncı filmi ‘Yansımalar’ vizyon (27 Temmuz) için gün sayıyor. Tom Cruise ve film ekibi, Yansımalar’la ilgili birkaç detay paylaştı. Berlin’deki görevin ters gitmesi sonucunda Ethan Hunt, CIA ile ters düşüyor ve denetimsizliği sebebiyle CIA’in kara listesine giriyor.

Ancak insanlığı tehdit eden yeni bir tehlikenin ortaya çıkışıyla birlikte herkes zamana karşı bir yarışa koyuluyor. Filmlerinde dublör kullanmayan Tom Cruise’un sakat kalması halinde, 100 milyon dolarlık bir tazminat alacağı ortaya çıktı.

İki sigorta şirketiyle anlaşma yapan Cruise’un bu anlaşma karşılığında iki sigorta şirketine, yıllık 1.2 milyon dolar ödediği belirtildi.

Cosmopolitan

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...