Burcunuza göre ne kadar romantiksiniz?

Share

Venüs, saf, temiz, katıksız sevginin ve aşkın burcu Aslan’ın artık son derecelerine ilerlerken, aşkta yaklaşımımıza son bir bakış atmanın tam sırası. 10 Temmuz’dan itibaren Venüs bir sonraki burca, Başak’a ilerleyince alev alev yanan kırmızı kalpleri bir kenara bırakıp aşkın emek gerektirdiğine daha çok inanacağız.

Ama şimdilik burcunuza göre ne kadar romantik olduğunuza bir bakmaya ne dersiniz?

Koç
Aşkı yaşanabilecek ne varsa yaşamak isteyenlerdensiniz. Konu aşk olduğunda kalbinizin kıpkırmızı bir alev topuna dönüşüyor adeta. Tutkularınızın, heyecanınızın peşinden koşan iflah olmaz, dur durak bilmez bir romantik olabilirsiniz.

Boğa
Aşık olmak sizin için hiç kolay değil. Uyumlu, albenili duruşunuzun yanında kılı kırk yaran, kolayca beğenmeyen, eleştirel bir romantik olabilirsiniz. Romantik duygularınızı hiçbir eksiği olmayan mükemmel bir sofrada, şık, lüks bir restoranda paylaşmak isteyebilirsiniz.

İkizler
Aşk sizin için denge, uyum, zarafet içinde ilerleyen beraberlik demek. Eşit ve adil ancak bir o kadar da zarif ve kibar bir romantik olabilirsiniz. Sevdiğinizin gönlüne, başkalarının asla aklına gelmeyecek en rafine yollardan gidebilme becerisine sahipsiniz.

Yengeç
Aşk sizin için dibine kadar tutku ve heyecan dolu bir duygusallık olabilir. Bir o kadar da cesur, korkusuz, azimli, mücadeleci bir aşık olabilirsiniz. Aşık olduğunuzda vazgeçmeniz çok da kolay değil. Gizemli, tutku dolu, büyüleyici bir romantik olabilirsiniz.

love man woman ile ilgili görsel sonucu

Aslan
Aşk sizin için tam bir macera, hatta siz bu maceranın ve keşfin ta kendisine de aşık olabilirsiniz. Bu doğrultuda oldukça eğlenceli, hareketli, neşeli, canlı bir romantik olabilirsiniz. Romantizminizi seyahatlerle yeni ufuklara taşıyabilirsiniz.

Başak
Aşk sizin için ciddi bir konu. Her ne kadar tutku, heyecan ve kalp ağrısıyla ilintili de olsa, aşkınızın oldukça ciddiye alınmasını isteyebilirsiniz. Ciddi bir romantik olabilirsiniz ancak detaylar ve planlar konusundaki titizlik ve mükemmeliyetçilik sevdiğinizin başını döndürebilir.

Terazi
Aşkta ve ilişkilerde farklı, sıradışı hatta zaman zaman başkalarına tuhaf, anlamsız, garip gelebilecek ne varsa işte siz tam da onun peşinde olabilirsiniz. Sıradışı bir romantiksiniz. Sevdiğinizi ve aşık olduğunuz kişiyi her daim şaşırtan tuhaf sürprizlerle ortaya çıkmaktan hoşlanıyorsunuz.

Akrep
Aşkınız için her şeyini feda etmeye hazır, kendinden bile vazgeçebilecek özverili bir romantiksiniz. İdealler, peri masalları, masal kahramanları peşinde koşabilirsiniz. Zaman zaman gerçekçi ve objektif olabilmeyi ihmal etmemelisiniz.

love man woman ile ilgili görsel sonucu

Yay
Konu aşk olduğunda cesur yürekli romantik olabilirsiniz. Beğendiğiniz kişi için gereken adımları atmak sizi ne korkutur, ne yıldırır. Hedefinize kilitlendiğinizde ise kimsenin aklınızı çelmesi pek mümkün görünmüyor. İlişkinizde söz sahibi, yöneten, lider kişi sizi olabilirsiniz.

Oğlak
Aşkta gerek ruhsal gerek fiziksel anlamda gerçek, somut, görülen, hissedilen güzelliğin peşinde olabilirsiniz. Aradığınız bu güzelliği bulduğunuzda ise cezbeden bir romantik olabilir, uyumlu, keyifli, zevkli yönlerinizi ortaya koyabilirsiniz.

Kova
Arkadaşlığı besleyen akılcı, rasyonel bir romantik olabilirsiniz. Değişken yönlerinizle sevdiğinizin hiç sıkılmayacağı söylenebilir. Kitaplarla, yolculuklarla, bolca iletişim ve konuşmayla aşkınızı ayakta tutan entelektüel bir aşık olabilirsiniz.

Balık
Algısı, sezgileri güçlü ve hassas bir romantiksiniz. Sevdiğinizin, aşık olduğunuz kişinin en derin duygularına hitap etmeyi bilirsiniz. Sanatsal yönlerinizi ortaya çıkarabilir, şiirler ve şarkılarla sevdiğinizi derinden etkileyebilirsiniz.

Elle

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...