Xiaomi ‘Mijia Quartz Watch’ akıllı saat yalnızca 52 dolar

Share

Çinli teknoloji şirketi Xiaomi bugün makul ücretli akıllı saat modeli olan Mijia Quartz Watch’u tanıttı. 52 dolardan satılan bu klasik akıllı saatin nitelikleri haberimizde.

Xiaomi, Ekosisteminin bir parçası olan Mijia markasıyla yeni bir akıllı saat modelini tanıttı. Klasik bir görünüme sahip olan Mijia Quartz Watch, olabildiğince müsait bir müsait fiyat etiketine sahip.

Klasik saat görünümlü ama akıllı özelliklere donatılmış Mijia Quartz Watch, minimalist bir tasarıma sahip. 40 mm. çapında olan akıllı saatte biri kocaman ve biri ufak olmak üzere iki tane kadran yer alıyor. Alttaki ufak kadranın adımsayar olarak çalıştığını belirtelim.

30 Metreye kadar su geçirmeyen Mijia Quartz Watch, Bluetooth 4.0 Destekliyor ve bildiğimiz klasik saat piliyle (CR2430) çalışıyor. Beyaz, gri ve kara olmak üzere 3 değişik renk seçeneği ile gelen akıllı saat, güneş ışığında değişik desenlere bürünebiliyor. Mijia Quartz Watch’un akıllı telefonunuzla entegre çalışıp gelen bildirimleri görmenizi sağladığını, dünya saatleri ve alarm özelliklerinin olduğunu da belirtelim. Şimdilik sadece Çin’de satışa sunulan bu akıllı saatin maliyeti ise 52 dolar.

DH

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...