Pembe bir tabutun içinde keyfe gömülmek

Share

Çağdaş sanatçı Benedetto Bufalino, eski bir karavandan yarattığı seyyar havuzu ile bu yaza mizah katarak interneti şenlendirmişti. Şimdi bu havuza pek yakışacak bir başka proje ile karşı karşıyayız. Pom Pom Floats tarafından yaratılan pembe ve şişme bir tabut!

Kaliforniyalı tasarım stüdyosu Pom Pom Floats, sanatsal ve işlevsel deniz ve havuz oyuncakları tasarlıyor. Andrew Greenbaum ve Ian Felton imzalı Pink Coffin için birkaç gün önce başlattıkları Kickstarter kampanyasıyla destek arayan stüdyo bir hayli ses getirdi.

How to use if your shy but like sunlight

Kapağı kapat, kafanı dinle
Andrew Greenbaum ve Ian Felton, 3 yıl önce Pom Pom Floats’ın ve pembe tabutun temellerini atarken tasarımlarını 4 kelimeyle tanımlamış: eğlenceli, umursamaz, mizahi ve tuhaf. Tabuta baktığınızda onu hem sinir bozucu hem de komik bulmamak elde değil. Diğer yandan suyun üzerinde keyif yapabileceğiniz bir araç olarak işlevini de yerine getiriyor. Üstelik sosyallleşmek istemediğiniz anlarda kapatabileceğiniz kapağı da var!

Andrew Greenbaum ve Ian Felton bir üretici bulduklarında hemen bir prototip hazırlamışlar ve pembe tabutu hayata geçirmek üzere kolları sıvamışlar. Birkaç gün önce başlattıkları Kickstarter kampanyasıyla maddi destek için adım attılar. Şu anda 120 dolar ve üzeri bağış yapan destekçiler, pembe tabutlarında keyif yapma hakkı kazanıyor.

Go back to not interacting with friends

bigumigu.com

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...