BlackBerry Key2 Lite geliyor

Share

Android ekosistemine geçiş yaptıktan sonra kocaman bir değişim ve gelişim ortaya koyan BlackBerry yeni kuşak telefonu BlackBerry Key2 ile bir hayli kullanıcının isteğini de karşılamış oldu.

Key2 bir hayli şahıs yönünden beklenen ve aranılan bir telefon oldu. Ülkemizde Fenerbahçe Başkanı Ali Koç yönünden kullanılırken görüntülenen ilk kuşak BlackBerry Key‘in satışları bir anda patladı ve telefon da şu anda yok satıyor. Bu ve buna benzer popülariteden yararlanmak isteyen BlackBerry ortaya çıkan bilgilere göre BlackBerry Key2 Lite üzerinde çalışıyor.

BlackBerry Key2 Lite özellikler ne olacak?

Mobil pazarın sızdırmacısı Even Blass yönünden sızdırılan bir görsel telefonun geri tarafının BlackBerry Key2 ile hemen hemen tıpkı olacağını gösteriyor. Kamera çerçevesinin gold rengi ise telefonun farklılaştıran bir ayrıntı olmuş.

Telefonun Teknik detayları ile alakalı bir izlerken bulunmuyor fakat BlackBerry Key2’de Snapdragon 660 yonga seti, 64GB/128GB bellek ve 6GB RAM kullanılmıştı. Bu noktada Snapdragon 450 serisi bir işlemci, 32GB bellek ve 4GB sistem belleği görebiliriz diye düşünüyoruz. Umarız BlackBerry Snapdragon 450 serisine düşmek yerine 12 nanometre üretim sürecine sahip MediaTek Helio P60 ile yola devam eder. Bütün detaylar için azıcık daha beklememiz gerekiyor…

Tekno Burada

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...