Yeni Bond müziğini Dua Lipa mı yapacak?

Share

Years & Years grubu çok önemli bir sırrı yanlışlıkla ortaya çıkarmış olabilir! Dua Lipa’nın sıradaki Bond tema müziğini seslendirebilecek olmasından söz ediyoruz!

Son Bond şarkısını Sam Smith 2015 tarihli Spectre filmi için seslendirmiş; 2016 yılında Oscar sahibi olmuştu.

BBC 5 Live kanalında yer alan röportaj esnasında; sıradaki Bond filmi için büyük sırrı ise Years & Years grubu açıkladı. Bond filmi için soundtrack yapmayı çok isteyeceklerini dile getiren grup; hemen ardından “Bence bize teklif edeceklerdi ancak sanıyorum ki zaten şu an parçayı Dua Lipa yapıyor” şeklinde bir ifade kullandı. “Bilmiyorum. Şu an kötü hissediyorum. Her şeyi berbat ettik. Bunu söylemememiz gerekiyordu.” diyerek durumu düzeltmeye çalışan grubun bu açıklamasının ardından gözler yapılacak resmi açıklamada.

Marie Claire

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...