Ünlü oyuncudan Game of Thrones’un finaliyle ilgili şok açıklama

Share

7. Sezonunun sona ermesiyle beraber milyonlarca hayranının iple çektiği nihayet sezon 2019 seneninde karşımıza çıkacak. Diziyle alakalı en merak edilen nokta ise dizinin nasıl bir final sahnesiyle biteceği…

Dizide Margaery Tyrell karakterine yaşam veren meşhur oyuncu Natalie Dormer, dizinin finaliyle alakalı şaşırtan bir izah yaptı.

Dünyanın En fazla izlenen dizisi Game of Thrones için gözler 2019’da; çünkü nihayet sezon için bütün dünya toplamda 2 sene beklemek durumunda kalacak. Sıra bu denli popüler olunca dizinin senaryosuyla alakalı sızıntıların önlenmesi de hayati bir ehemmiyet taşıyor. Set görevlilerine ve oyuculara herhangi bir izlerken sızdırmamaları için misli kurallar uygulandığı biliniyor.

Dizide bir zamanlar Margaery Tyrell karakterini canlandıran Natalie Dormer, gene dizide oynayan bir arkadaşından dizinin finalini öğrendi. Nihayet sahneyi öğrendiği için nihayet derece pişman olan Dormer, “Keşke bunları duymasaydım!” halinde bir izah yaptı. Güzel oyuncunun pişmanlığı hayranların aklına fena bir finalle karşılaşacakları düşüncesini getirdi.

Hürriyet

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...