Galaxy Note 9 piyasaya çok hızlı bir şekilde çıkacak

Share

Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy Note 9‘un, 9 Ağustos tarihinde New York’ta tanıtılacağı artık herkes tarafından bilinir hale geldi. Tanıtım tarihi bilinen akıllı telefonun satışa sunulacağı tarih ise halen belirsizliğini koruyor.

Galaxy Note 8’e kıyasla daha yüksek bir fiyat etiketine sahip olması beklenilen Galaxy Note 9’un, 24 Ağustos tarihi itibariyle satın alınabileceği iddia ediliyordu. Ancak, Samsung’un cihazın çıkış tarihini öne çekmek zorunda kaldığı ortaya çıktı.

Galaxy Note 9 almak için fazla beklemeye gerek kalmayacak

Tayvan merkezli tedarik zincilerinin paylaştığı yeni rapora göre, Galaxy Note 9’u satın almak isteyen kullanıcıların fazla beklemesine gerek kalmayacak. Zira, Galaxy S9 ve S9 Plus modellerinin satış beklentilerini karşılamaması nedeniyle Samsung’un, Note 9’u bir an önce kullanıcılar ile buluşturmak istediği belirtiliyor.

Bu kapsamda net bir tarih verilmezken, 9 Ağustos günü yapılacak lansmandan hemen sonra akıllı telefonun satın alınabileceği iddia ediliyor. Yani, Samsung cihazı Ağustos başında satın alınabilir hale getirerecek. Şirket böylece Galaxy S9’un düşük satışlarından kaynaklı kayıplarının bir kısmını karşılamak istiyor.

Shiftdelete

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...