Xiaomi, akıllı çöp kutusunu tanıttı

Share

Bir çöp kutusu en fazla ne yapabilir ki diye düşünüyor olabilirsiniz. Xiaomi ise özellikle hijyen düşkünlerinin kalplerini çalacak bir akıllı çöp kutusu tasarlamış durumda. Peki, Townew adlı Xiaomi akıllı çöp kutusu neler sunuyor?

Xiaomi akıllı çöp kutusu Townew ile hijyen

Bir kitlesel fonlama sayfası ile destek toplayan Xiaomi akıllı çöp kutusu, geleneksel çöp kutularının çağa ayak uydurmuş hali olarak karşımıza çıkıyor. Sadece çöplerinizin ağzını kapamakla kalmayan akıllı çöp kutusu aynı zamanda yeni çöp torbanızı da yenisiyle değiştiriyor. Bu özelliği ile ürün, çöp torbası ile uğraşmayı sevmeyenlerin oldukça işine yarayacak.

Tabii ki ürünün başka yetenekleri de bulunuyor. Bütünleşik yakınlık sensörü elinizin kapağa yakın olduğunu tespit ederek otomatik olarak açılıyor. Kapağın hava geçirmez olması sayesinde etrafa kötü kokuların yayılması da önleniyor. Ürünün 3.5 kilogram ağırlığında ve 240 x 310 x 402 milimetre boyutlarında olduğunu da belirtelim.

Xiaomi akıllı çöp kutusu

Şimdiye kadar 20 inden fazla kişi tarafından destek verilen ve hedefin katbekat üzerine çıkıldığı bu akıllı çöp kutusunun fiyatı ise sadece 30 dolar. Ürünün Çin dışındaki pazarlarda da satışa sunulup sunulmayacağı ise şimdilik bilinmiyor.

Fiyat ve performansı ile dikkat çeken akıllı telefonların üreticisi Xiaomi, her kategorideki ürünüyle dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Şirketin ülkemizdeki resmi mağazalarını açmak üzere hazırlık içerisinde olduğunu da not olarak düşelim.

Shiftdelete

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...