LeBron, yıldızları yardıma teşvik ediyor

Share

NBA’in kralı LeBron James, yalnızca saha içinde değil saha dışında da kral olduğunu göstermiş ve ‘I Promise School’ adını alan bir okul açmıştı.

LeBron James’in başlattığı bu akım basketbol kamuoyunda büyük saygı uyandırırken NBA yıldızları da eğitime destek konusunda tekrar harekete geçmeye başladı.

  • Minnesota Timberwolves’ın tecrübeli oyuncusu Derrick Rose, lise öğrencilerine kolej eğitimleri için toplamda 400 bin Dolar kazandıracak Rose Scholars adında burs organizasyonu başlattı.
  • Orlando Magic’in genç oyun kurucusu Jerian Grant, LeBron James’in açtığı okuldan çok etkilendiğini belirtirken ‘Bir okul açamıyorum ancak eğitim malzemeleri dağıtabilirim’ şeklinde bir mesaj paylaştı ve öğrencilere malzeme desteği toplama kampanyası başlattı.
  • Minnesota Timberwolves’un tecrübeli oyuncusu Jeff Teague ise Instagram hesabı üzerinden herkesin bu tip bir hareket yapması gerektiğini, kaynaklarını toplamaları halinde güzel işler başarabileceklerini söyledi.

LeBron’un başlattığı hareket henüz şimdiden büyük destek görürken gelecekte toplanacak yardımlar ve eğitime verilecek desteği düşünmek bile heyecan verici…

Eurohoops Team / eurohoops.net

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...