‘Biz şimdi neyiz?’

Share

Bilgi yarışmalarındaki sorularla yarışır seviyede bir soru: ‘Biz şimdi neyiz?’

Valentines-Day-2010-film-images-c7df532c-6bd7-46e8-8636-11501acfc13

Birinden hoşlanıyorsunuz, onun da sizden hoşlandığınıza dair sinyalleri de aldınız hatta belki bazı yakınlaşmalar da yaşadınız. ‘Şimdi biz neyiz, Facebook’ta ilişki durumu yapmalı mıyım, babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi?’ gibi içinden çıkılmaz sorular sormaya başlamadan önce derin bir nefes alın ve sakinleşin; yoksa her şey başlamadan bitecek.

Birinden hoşlanıyorsanız ve karşı taraftan da aynı yönde duygular hissediyorsanız ilk tavsiyemiz bunu konuşmanız olacaktır. İlk adımı atmaktan, zaten bariz olanı söylemekten çekinmeyin. Çünkü duygular havada kaldığında siz birbirinizle yakınlaştıkça daha gergin bir ortam olacak.

Duygular karşılıklı olarak söylendikten sonra ‘Biz şimdi neyiz?’ sorusunu sormayın. Bu soruyu sormayı acilen bırakmanız gerekiyor!

Düşündüğünüz zaman sevgili, en yakın arkadaş gibi bir etiket ya da sıfattan başka bir şey değil. Siz en yakın arkadaşınıza ‘Biz şimdi neyiz?’ dediniz mi? Demediğinizi umuyoruz. Malum kişiye sormanıza da gerek yok; çünkü mutlu olduğunuz sürece etiketlere ihtiyacınız yok.

Bizim önerimiz; yaşadığınız şeyi sürekli sorgulamayı bırakıp tadını çıkarmanız. Karşılıklı olarak birbirinizden hoşlandığınızı bildikten sonra sosyal medyada birlikte olduğunuzu kanıtlamanıza ya da insanların sizi bir ‘çift’ olarak görmesine ihtiyacınız yok.

Ahsen Çelik/Elle

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...