Popüler film repliklerinin neon GIF’leri

Share

Pop Corn Garage, popüler kültüre yön veren film repliklerini animasyonlu neon ışıklı GIF’lere dönüştürdü. Görsellere unutulmaz filmlerin dokusunu yansıtan bir tipografinin eşlik ettiği çalışmalar, neon tabelalar gibi yavaş yavaş yanarken filmlerin en heyecanlı ve sürpriz dolu dakikalarında geçen, hafızalarda yer edinen replikler birer birer ortaya çıkıyor.

Neon GIF’ler Kill Bill, Back To The Future, Star Wars, Terminator ve daha pek çok kült filmin ikonik figürlerini, temalarını ve akılda kalan tasarımlarını belirginleştiriyor. Örneğin, Kill Bill’deki gelin karakteriyle özdeşleşen sarı spor ayakkabılar ile katanası ya da Terminatör’ün kırmızı ışık yayan gözleri GIF’te yer alan tipografiye eşlik ediyor.

bigumigu.com

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...