Fargo’nun yeni başrolü: Chris Rock

Share

Fargo dizisinin 4. sezonunda başrolde ünlü komedyen Chris Rock yer alacak.

Sevilen dizi Fargo’nun 4. sezonunda başrolde büyük sürpriz var. 88. Oscar Ödül Töreni’nin de sunucusu olan ünlü komedyen Chris Rock dizinin başrolünde yer alacak.

Chris Rock

Fargo hayranı olduğunu açıklayan Chris Rock dizide, aile liderini canlandıracak.

Fargo’nun dördüncü sezonu 1950’li yılların Kansas Citys’inde geçecek ve Amerikan Rüyası’nın peşinden giden biri Afrikalı diğeri İtalyan iki mafya ailesinin rekabetini konu edinecek.

Barışı sağlamak isteyen aileler sıradışı bir anlaşma yapar. Buna göre her aile, en büyük oğlunu diğer aileye verecektir ve çocuk o ailenin içinde yetişecektir. Ancak Kansas City mafyası liderinin bir anda hayatını kaybetmesi işleri rayından çıkarır.

2014’te başlayan Fargo macerasında bugüne kadar Martin Freeman, Kirsten Dunst, Billy Bob Thornton ve Ewan McGregor gibi ünlü oyuncular yer aldı.

NTV

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...