Çiçek açan badem ağaçları yağıyor üstümüze

Share

Vans ve Van Gogh Müzesi iş birliğiyle Hollandalı sanatçının en bilinen eserleri koleksiyona dönüştü.

Dost başa düşman ayağa bakar derler halk arasında. Ama bazı ayakkabı markaları o kadar güzel modeller çıkarıyor ki dost mu düşman mı demeden herkesin bakası gelebiliyor. Özellikle Vans yıllar içerisinde bu konuda çok güzel koleksiyonlar satışa çıkardı.

2016 yılında Vans x Nintendo ve Vans x Toy Story koleksiyonlarıyla geceleri sarılıp uyumak isteyeceğimiz ürünler verdiler bize. Şimdi de Vans çok harika, gerçeküstü bir koleksiyonla karşımızda. Van Gogh Müzesi iş birliğiyle karşınızda Vans x Van Gogh!

Van Gogh’un ünü çok uzun zamandan beri Hollanda’yı aştı ve tüm dünyaya yayıldı. Sokakta iki kişiyi çevirseniz ressam sorsanız Van Gogh cevabını alabilirsiniz.

Vans’ın müzeyle birlikte çıkardığı koleksiyonda sanatçının ikonik resimlerinden bolca görebileceksiniz. Hatta bu koleksiyonda sadece ayakkabı yok.

Tişörtler, bomber ceketler, şapkalar ve çanta da koleksiyonun içerisinde bulunuyor. Sanatçının Almond Tree, Sunflowers, Skull gibi önemli ve ünlü resimleri bu koleksiyonlarda yeniden hayat buluyor.

Hayranlar şimdiden internette yorumlarında heyecanla beklediklerini belirtiyorlar. Projenin de gelirinin belli bir kısmı sanatçının mirası ve eserlerinin korunması için kullanılacak. Vans x Van Gogh Müzesi koleksiyonu 3 Ağustos’ta satışa çıktı.

bigumigu.com, görsel: Bored Panda

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...